Jump to content
Winterlove

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2025

Recommended Posts

9 λεπτά πριν, Yata είπε:

Πλέον δε με φοβίζει το ψύχος στα Βαλκάνια αλλά το γεγονός πως τα φαινόμενα κόβουν πολύ γρήγορα και ο άνεμος σχεδόν γυρίζει σε ανατολικο μετά τα μεσάνυχτα. Υπήρχαν περιπτώσεις με πολύ ισχυρότερο ψύχος (πρωτοχρονιά 1993) όπου η Σαλόνικα παλευε με χιονόνερα με την -11 στα 850 στην Φλώρινα. Όλα αυτά λόγο ανατολικού. 

Στο τέλος για το κέντρο όλα από εκεί θα εξαρτηθούν .. το έχουμε δει πολλές φορές το έργο .. εγώ και νιφάδες να δω ανάληψη χαρούμενος θα είμαι ..

Για θερμότερος πάει ο Τζιφος αργεί να μπει το ψύχος στα σύνορα 

ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ  ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ Θησεας πολυχρονης και ξερο ψωμι αχαχαχαχαχαχα                                                                                                                                              THESEUS-510x779.jpgbread.jpg?gravity=centerΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Edited by ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ

Καλυτερος στην παραταση ο τζιφος ε δεν γινοταν με τόσες θετικες αλλαγες να εβγαινε χειρότερο...

Ρε Παιδια πως γινεται στα βόρεια να χιονίζει στα πεδινά με -4 και -5 και σε εμας Αττική Πελοπόννησο κτλ να θελει -7 -8 ή ακομα και -9; Αδικία 🥲

Θα ετοιμάσω εκτίμηση για πρώτη φορά για κεντρική και βόρεια Ελλάδα και θα την ανεβάσω τα ξημερώματα ή αύριο το πρωί αναλόγως πως θα μου βγει και θα κάνω updates της αναλόγως των εξελίξεων. Έτσι για να κάνω κάτι καιρικό.

Ίδρωσα λίγο .... απτό άγχος. Βλέπω μείωσε πολύ τα φαινόμενα για μέχρι το μεσημέρι αλλά λογικά θα έχει μετά πιο πολλά. 

Συνολικά καλύτερο ραν σίγουρα! Απλά πάμε λίγο πίσω καθώς βελτιώθηκε η παράταση και χειροτέρευσε το ξεκίνημα το οποίο ξεκίνημα έτσι κι αλλιώς βροχή θα ήταν στα πεδινά 

1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε:

καλύτερη διάταξη. μικρή κίνηση προς τζεμ, αλλά σωστά βήματα

Το παλεύεις μέχρις εσχάτων!

Μόλις τώρα, Kosmas34 είπε:

Συνολικά καλύτερο ραν σίγουρα! Απλά πάμε λίγο πίσω καθώς βελτιώθηκε η παράταση και χειροτέρευσε το ξεκίνημα το οποίο ξεκίνημα έτσι κι αλλιώς βροχή θα ήταν στα πεδινά 

Ετσι να σου πω την αληθεια απο Κυριακη ας κοψει οσο θελει να τα παει Τριτη😁

Ρε παιδιά θερμανθηκε κατά 1,5 βαθμο πως είναι καλό ραν; Βροχαρες με 4 βαθμούς στα πεδινά αν βγει ατόφιο 

Μόλις τώρα, larissa_mare είπε:

Εγώ συντοπίτη σήμερα δεν έχω δει ούτε μισό τρέξιμο.. Αυτή η βροχή με 3 βαθμούς που είδα, με ξενέρωσε κάργα..

1 λεπτό πριν, larissa_mare είπε:

84-90 ώρες παίζιε να το γυρίζει και σε εμάς. χαχαχα

Έβγαλε κ αυτός την Δευτέρα που εντέλει αυτό θα είναι κ το στοίχημα μας. Επταπύργιο από ξημερώματα Δευτέρας νομίζω πως κλειδώνει η χιονόπτωση με το κλείσιμο της τρύπας και βλέπουμε. 

Στο 18άρι τσίμπησαν τα επίπεδα παγοποίησης πάντως, στο μακεδονικό κάμπο έβγαινε το 100μ, τώρα βγαίνει το 200μ. Αυτό είναι απόρροια του μη ΒΔ ανέμου στην επιφάνεια και καθ' ύψος όπου ο Β επιφανειακός άνεμος γίνεται ΒΑ και Α όσο πάμε ψηλότερα. 

Κάνει μια υποτροπή πρωί τρίτης αλλά οι Τ πάλι δεν αρκούν

Αηδιαστικά θερμό ραν

8 λεπτά πριν, Yata είπε:

Ρε παιδιά θερμανθηκε κατά 1,5 βαθμο πως είναι καλό ραν; Βροχαρες με 4 βαθμούς στα πεδινά αν βγει ατόφιο 

Βρεεεε συ!! Επειδή σε βλέπω τέρας αισιοδοξίας....

Άλλαξε το όνομα σου σε yata snow η έστω yatha....

Η έστω βαλε ένα κασκόλ και γυαλιά...

Edited by menidi

Δίνει νοτιοδυτική Θεσσαλία πόνο με τρομερή ραγδαιότητα και υψόμετρο παγοποίησης στα 300μ για Τρίτη. Θα βάλουμε και τη κάμερα στο Καρπενήσι.