Jump to content


  • Μηνύματα

    • Βρέχει και στην Χαλκίδα, μάλλον και στα καμένα  Κέντρο Χαλκίδας τώρα:   VID_20250731_105012_505.mp4 VID_20250731_105007_374.mp4
    • Εκ νεου βροχουλα χαιδαρι
    • Πυκνη καταμαυρη συννεφια και προς Υμηττο, ουσιαστικα απο τις 5.30 - 6.00 μαζεψε και δεν ανοιξε καθολου Ισως προλαβουμε 3ο μεταμεσονυκτιο γυρο, πριν μπουκαρουν τα πολλα μποφορια, απλως με τη στροφη σε ΒΒΑ Ηδη Πεντελη κορυφυ φουλ εκτεθειμενη βεβαια ξεκινησε τις 60αρες ριπες ΒΒΑ, τελευταιες ωρες ασταθειας λοιπον, μολις αυτες οι ριπες μπουν και λεκανοπεδιο, δεν θα μεινει ουτε υποψια νεφους.... 27,2 αλλα με 80% υγρασια και ασχημη αισθηση, ΧΑΛΑΛΙ ομως, βραχηκαμε μετα απο 100 ημερες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Έκοψε τώρα, της πλάκας ένταση είχε γενικά ούτε που φαινόταν στην κάμερα αλλά τουλάχιστον έπεσε η θερμοκρασία και βραχηκε το έδαφος  
    • Τίτλοι τέλους πλέον για εδώ, προσπαθεί να ανοίξει κάπως ο ουρανός, αν και συνεχίζει να βρέχει ασθενώς.  Η αλήθεια είναι ότι τα κλασικά καλοκαιρινά χαρακτηριστικά δεν τα είχε η καταιγίδα που πέρασε, ελάχιστα ηλεκτρικά και αδύναμα και φωτογενής δεν ήταν. Αλλά μην είμαι αχάριστος, έπεσε πολύ νερό! Στον ιδιωτικό σταθμό στην πόλη 44mm για σήμερα! Αίσιο τέλος λοιπόν για έναν τόσο κακό μήνα… Τώρα 19.1 βαθμοί και επική δροσιά, πόσο καιρό έχουμε να νιώσουμε αυτό το συναίσθημα… πραγματικά λύτρωση σήμερα. Γεμίσαμε μπαταρίες και ανακτήσαμε λιγάκι το ηθικό… Μακάρι ο Αύγουστος να συνεχίσει έτσι!
  • Θέματα

  • Στατιστικά Φόρουμ

    • Σύνολο Θεμάτων
      527
    • Σύνολο Μηνυμάτων
      512,6k
  • Εορτάζουν σήμερα

    No users celebrating today
×
×
  • Δημιουργία νέου...