Frostfang8 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Μόλις τώρα, geod είπε: οσοι πιστευουν πως θα εχουν ενα απλο πασπαλο ή πετσα στο LA να παρουσιαστουν στον ντακο δευτερα στις 8 το πρωι. : ))) Δεν πιστευω οτι δεν θα δουμε ωραίες καταστασεις. Απλα κοιτώντας τις 2 προηγουμενες χρονιες παιζαμε με οριακα αρνητικες ενω ειχαμε -8 καθαρο στα 850. Τωρα με -7... Ειναι επιφοβο δεν θεωρεις; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσαπός Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) 2 λεπτά πριν, south coast είπε: Πλεον κοιταμε το χαμηλο μην ασχολείστε με την Τ Δυστυχώς έχω καει πολλές φορές με τη θερμοκρασία. Και μιλάμε για ένα με δύο βαθμούς να χάνω πολλά εκατοστά οπότε με ανησυχεί η θερμοκρασία Edited February 3, 2023 by Μεσσαπός 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Επίσης Οποιος φοβάται να παρει σκυλο😎 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Καθε Αττικος χιονιας εχει τα γουρια του ρε παιδια! Αν δεν γκρινιαξει ο Santa, δεν συναχωθει ο Seth, δεν "δει" "ε, κανα 20ποντο το πολυ" ο Snowman και δεν πει το ωπωπωπωπωπω ο Γειτονας πως θα ερθει το ΘΑΨΑΡ? 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Just now, south coast said: Επίσης Οποιος φοβάται να παρει σκυλο😎 κλαμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptbill Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Παίδες ως άσχετος ρωτάω που δεν ξέρω να διαβάζω χάρτες. Πως τα βλέπετε τα πράγματα για τη πολη του Βόλου? Χαζεύοντας το windy βλέπω μια ασυμφωνία στον υετο μεταξύ του Ευρωπαίου και του gfs. Τι λένε οι γνωστές εκεί έξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedcol Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Μόλις τώρα, Frostfang8 είπε: Δεν πιστευω οτι δεν θα δουμε ωραίες καταστασεις. Απλα κοιτώντας τις 2 προηγουμενες χρονιες παιζαμε με οριακα αρνητικες ενω ειχαμε -8 καθαρο στα 850. Τωρα με -7... Ειναι επιφοβο δεν θεωρεις; Έχει καλή υποστήριξη συντοπίτη!!ο υετός θά είναι ό γρίφος! καλά έγραψε ο φίλος τό χαμηλό κοιτάμε τώρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weatherforattica Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 Mοντελινγκ τέλος από το απόγευμα... Πάμε και ότι έρθει.... ΤΟ ΦΑΙΡΑΜΑΙ!!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσαπός Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 λεπτό πριν, south coast είπε: Επίσης Οποιος φοβάται να παρει σκυλο😎 Έχω κ σκύλο! :-)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marios Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Καλημέρα στην παρέα . Πλέον έχουμε περάσει στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και αυτό και μόνο είναι κέρδος . Από την άλλη και με δεδομένο το περσινό , κάτι μου λέει ότι εμείς εδώ στα νότια θα παίξουμε με on off καταστάσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weatherforattica Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thivasnow Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 27 λεπτά πριν, Santa snow είπε: Το Ευρωπαϊκό τις κρίσιμες ώρες δίνει ΒΑ. Δες 0,4 μοίρες από 16:00-04:00 ΒΑ είναι μόνο στο αιγαίο.αλωστε η ανάλυση στο meteologix του ευρωπαϊκού δίνει χιόνι μέχρι ον Πειραιά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowy Stathis Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Εντάξει ρε παιδιά δεν μπορούμε να έχουμε κάθε χρόνο μια Μήδεια ή Ελπίδα. Ας απολαύσουμε αυτό που ερχεται σε έναν χειμώνα έκτρωμα κι ο,τι κάτσει.Ευχόμαστε το καλύτερο δυνατό. Αναφερομαι φυσικά σε μας του πιο ανατολικούς γιατί τα παιδιά από τα δυτικά έχουν κάθε λόγο να ζητάνε το κάτι παραπάνω. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άγγελος Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 16 λεπτά πριν, Μεσσαπός είπε: Έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, θα έχει με ένα αρκετό χιόνι, ωστόσο θα παλεύουμε με τις θερμοκρασίες και για 1-2 βαθμούς θα χάνουμε ιστορικές καταστάσεις Μιλάω τουλάχιστον για το σημείο που βρίσκομαι εγώ, στον Β. Ευβοϊκό κόλπο απέναντι από τη Χαλκίδα. Ωστόσο, περιοχές της κεντρικής Εύβοιας τουλάχιστον που θα είναι λίγο πιο μέσα και με λίγο παραπάνω υψόμετρο, πιστεύω θα είναι μεγάλα ύψη χιονιού. Θα ήθελα να ήμουν Στενή από Κυριακή πρωί κ όσο πάρει…! Ζηλεύω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Άρχισε τα παλατζαρισματα ο Τζίφος. Μαθημενα τα πεδινά από τα χιόνια. Υπομονή. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 4 λεπτά πριν, Χιονιάς_Αττική είπε: Aθηνα θερμοκρασια 6/2 08:00 πρωι απο σχεδον ολα τα μοντελα που ανανεωσαν.. Για Χαλκίδα ; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostfang8 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 3 λεπτά πριν, Seth13 είπε: Άρχισε τα παλατζαρισματα ο Τζίφος. Μαθημενα τα πεδινά από τα χιόνια. Υπομονή. Πιστευω θα παιζουμε στο 0.5-1.5 .... Και οσοι τυχεροί βρεθουν στις συγκλισεις θα στρωθουν με θετικες 0-1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Τα μπλεδακια ακουμπάνε σχεδόν Σικελία στο κοντρόλ του πάιου!Πάμε να πάρουμε το μέγιστο.Βουλα δεν περιμένω το έπος της ελπίδας αλλά ένα ασπρισμα μπορεί να το κάνει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis91_2.0 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ο τζιφος δινει ΒΑ μεχρι το βραδυ της κυριακης. Μεχρι τοτε δεν παιζουν στρωσιδια στα χαμηλα.. Αυτη η Τ στα 850 σπαει νευρα πραγματικα καθε φορα τι ιδιο πραμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Παίδες δεν χρειάζεται να ταζουμε εκατοστά και άλλα τέτοια, η Τ στα 850 προφανώς και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι οριακή για τα παιδιά από 100 μέτρα και κάτω, αλλά παίζουμε με ένα σύστημα ραγδαιοτητων και μάλιστα έντονων βάση θέσης χαμηλού...το σύστημα μου θυμίζει κάπως την 29/12/2016 διαταξιακα (να θυμίσω ότι έστρωσε οριακά και κέντρο τότε και Γέρακα είχα 10ποντο) αλλά όλα αυτά θα τα δούμε στο ναουκαστ...δεδομένο τα πολλά χιόνια στους ορεινούς όγκους, θα δούμε τα βουνά μας κουραμπιέδες...στο φετινό δραμα τεράστια όαση, πάμεεεε!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Μια πασπαλα στο Σύνταγμα θα είναι κάτι εκπληκτικό! Και δεν το λέω από την απαισιοδοξη πλευρά. Το λέω από πλευράς στατιστικής καθώς και αισθητικής!!! Είτε 3 είτε 13, το ίδιο θα είναι κατ εμέ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Το Ευρωπαϊκό στο 00αρι του πάντως έχει καλύτερη διάταξη από το 12αρι ή το 18αρι του και αυτό φαίνεται στα 500αρια. Με Ευρωπαϊκό πρωί Δευτέρας ξυπνάει στα λευκά μεγάλο τμήμα του λεκανοπεδίου κατά τη γνώμη μου. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 2 λεπτά πριν, Seth13 είπε: Το Ευρωπαϊκό στο 00αρι του πάντως έχει καλύτερη διάταξη από το 12αρι ή το 18αρι του και αυτό φαίνεται στα 500αρια. Με Ευρωπαϊκό πρωί Δευτέρας ξυπνάει στα λευκά μεγάλο τμήμα του λεκανοπεδίου κατά τη γνώμη μου. Όντως, βελτιωμένες θερμοκρασίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 46 λεπτά πριν, Santa snow είπε: Δεν τα λέω εγώ, τα λένε τα μοντέλα. Τζίφος και Ευρωπαίος στην υψηλή ανάλυση μας έχουν μέχρι -7.5 περίπου στα 850. Μπορείς να το δεις και μόνος. Τα freezing level είναι στα 400-500 τις περισσότερες ώρες, που σημαίνει χιονόπτωση από τα 0-100 μέτρα και χιονόστρωση πάνω από τα 200. Ο τζίφος είναι λίγο πιο ψυχρός και με καλύτερο ανεμολόγιο τις κρίσιμες ώρες, μακάρι να βγει εκείνος. Μην μένεις στη θερμοκρασία στα 850 δες και τί υποστηριξη έχουμε στα ανωτερα στρώματα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 λεπτό πριν, Seth13 είπε: Το Ευρωπαϊκό στο 00αρι του πάντως έχει καλύτερη διάταξη από το 12αρι ή το 18αρι του και αυτό φαίνεται στα 500αρια. Με Ευρωπαϊκό πρωί Δευτέρας ξυπνάει στα λευκά μεγάλο τμήμα του λεκανοπεδίου κατά τη γνώμη μου. Αυτό. Κοίταω και εγω μόλις τώρα το ευρωπαϊκό και λέω γιατί τόσο ανησυχία από κάποιους εδώ μέσα?, Τι να πω πραγματικά. Τεσπα όλα θα τα δούμε στο νοουτκαστ Και μακάρι να δούμε έστω και πασπαλα στην χειρότερη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...