geod Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Βρε αλλάζει ο άνθρωπος ΔΕΝ αλλάζει.. Όσοι χειμώνες κι αν περάσουν.. Ωχ Παναγίτσα μου.. Κουράγιο αδέλφια. Το "φαιραμαι" και άλλοι άρχισαν τον μυξοπολεμο κλασσικά κι αγαπημένα.. Υπομονή 10 μέρες είναι θα περάσουν 😂 😂 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) Για πρώτη φορά το φετινό χειμώνα Αττική θα στρωθουν τα ορεινά του Νομού.... μαζί με τα πεδινά.. Edited February 3, 2023 by gthomasandros 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snow sick Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 λεπτό πριν, geod είπε: Βρε αλλάζει ο άνθρωπος ΔΕΝ αλλάζει.. Όσοι χειμώνες κι αν περάσουν.. Ωχ Παναγίτσα μου.. Κουράγιο αδέλφια. Το "φαιραμαι" και άλλοι άρχισαν τον μυξοπολεμο κλασσικά κι αγαπημένα.. Υπομονή 10 μέρες είναι θα περάσουν 😂😂😂 Όπως το κες. Παιδθα θυμάστε τι λέγατε για Ελπίδα πριν έρθει? Περιμένατε οι του ανατολικού τόξου ότι θα έχετε μισό μέτρο? Το έδειξε Κάμα σύγκλιση αυτό???? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steliosnow Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Αμα σας πω οτι χρειαζομαι τον χιονια και για επιπλεον λογο , δινω τριτη πρωι μαθημα στο εμπ (ζωγραφου).Πιστευετε θα ριξει ζωγραφου αρκετα ωστε να ακυρωθει? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Να εξασκηθειτε στις αλυσίδες δεν ειναξ εύκολο για τον καθένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fufutos Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 24 minutes ago, Ζερίκιος said: Αν ο Αρχίδαμος τελικά αποκτήσει δυναμική Μήδειας, θα μετονομάσουμε τον χιονιά σε Αρχιμήδεια. Κάτσε μην βγει μουφα κ πάρουμε άπαντες κάτι με παρόμοια ονοματοδοσια....χαχαχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros21 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Βλεποντας λιγο καποια στοιχεια, χωρις βεβαια να εχω τις γνωσεις αλλων παιδιων, θεωρω οτι παμε σε μια κακοκαιρια που θα ευνοησει πολυ τους 250+, και ειδικα τα υπερβορεια. Και αυτο τοσο λογω Τ, αλλα και επειδη αρκετες μπουκες σπανε απο την Κηφισια και κατω, και αρα ο καιρος ανοιγει και κλεινει. Πχ θεωρω οτι και προαστια οπως Αγια, χαλανδρι, ακομα και ζωγραφου, μπορουν να βαλουν 15-20 ποντακια μεχρι Δευτερα πρωι, αλλα μπορει να εχει λιωσει το μεγαλυτερο τμημα μεχρι την επομενη μπουκα αν αυτη ερθει πχ Δευτερα απογευμα. Σε καθε περιπτωση, νομιζω οτι σιγουρα θα υπαρχουν κατα περιοδους φαινομενα μεχρι Τριτη πρωι τουλαχιστον, και για μετα βλεπουμε 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fufutos Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Just now, larissa_mare said: Να εξασκηθειτε στις αλυσίδες δεν ειναξ εύκολο για τον καθένα Φίλε το έκανα σήμερα κ σπάσαμε τα νεύρα μου μέχρι να το καταφέρω...όταν το πετύχεις τη πρώτη φορά,μετά είναι εύκολο με 4 κινησεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geod Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 3 minutes ago, Steliosnow said: Αμα σας πω οτι χρειαζομαι τον χιονια και για επιπλεον λογο , δινω τριτη πρωι μαθημα στο εμπ (ζωγραφου).Πιστευετε θα ριξει ζωγραφου αρκετα ωστε να ακυρωθει? ΔΙΆΒΑΣΕ ΒΡΕ 😂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ride the lightning Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 4 λεπτά πριν, gthomasandros είπε: Για πρώτη φορά το φετινό χειμώνα Αττική θα στρωθουν τα ορεινά του Νομού.... μαζί με τα πεδινά.. Πολύ καλή παρατήρηση...δεν θυμαμαι ποτέ και το συζηταγα σήμερα το πρωί ν έχει χιονίσει ταυτόχρονα στα πεδινά και στα ορεινά χωρίς ν έχει προηγηθεί ένα καλό ορεινό χιόνι..πρόλαβε κ έκανε μια άχνη προχθές στην Πεντέλη βέβαια στα ψηλά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 7 λεπτά πριν, Άγγελος είπε: Ιανουάριος 2006… έχω την εντύπωση ότι η κατώτερη στα 850 ήταν στο -8c πάνω από Χαλκίδα! Πόσο έριξε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 8 λεπτά πριν, Άγγελος είπε: Ιανουάριος 2006… έχω την εντύπωση ότι η κατώτερη στα 850 ήταν στο -8c πάνω από Χαλκίδα! -11 για ενα 24ωρο περιπου! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fufutos Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μιλάνε για χιονόπτωσεις από τη Κυριακή μέχρι κ Κυκλάδες από το μεσημέρι Κυριακής,που βέβαια έχει πολύ καλή υποστήριξη στα 500,αλλά στα 850 μιλάμε για ένα -6,-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeneize Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Δεν θα είναι το πρώτο χιόνι στα βουνά της Αττικής. Χιόνισε παραπροχθές το πρωί στα βουνά, στην Πάρνηθα το πρωί ήταν στρωμένο μέχρι χαμηλά, στην Πεντέλη είχε λίγο λιγότερο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steliosnow Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 7 λεπτά πριν, geod είπε: ΔΙΆΒΑΣΕ ΒΡΕ 😂 αχχαχαχχαχα τωρα με το μοντελινγκ των τελευταιων ημερων τα εχω φορτωσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weatherforattica Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 Μόλις τώρα, Steliosnow είπε: αχχαχαχχαχα τωρα με το μοντελινγκ των τελευταιων ημερων τα εχω φορτωσει Μία απ' τα ίδια!!😜 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ride the lightning Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 λεπτό πριν, xeneize είπε: Δεν θα είναι το πρώτο χιόνι στα βουνά της Αττικής. Χιόνισε παραπροχθές το πρωί στα βουνά, στην Πάρνηθα το πρωί ήταν στρωμένο μέχρι χαμηλά, στην Πεντέλη είχε λίγο λιγότερο Ναι αλλά άνευ ουσίας εδώ βλέπαμε κάθε χειμώνα την πεντελη κουραμπιέ..ε αυτό φέτος δεν έγινε ποτέ . .η Πάρνηθα είναι άλλο κεφάλαιο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 ώρα πριν, nikolas 2365 είπε: Σωτήρη ας μην είμαστε αχάριστοι. Ας πέσει και μια νιφάδα. Και μόνο που θα το δούμε. Εσύ τι βλέπεις για την περιοχή μας ( Εύβοια) Νικόλα δεν είμαι ειδικός για πρόβλεψη στην περιοχή σας εννοείται δεν ξέρω τοπικότητες που μπορεί να παίξουν ρόλο εννοώ... εγώ γενικά όμως βλέπω ότι περιοχές που δέχονται ούτως ή άλλως με αυτές τις διατάξεις και αυτούς τους ανέμους καλά χιόνια θα δουν πολύ χιόνι ειδικά η ορεινή και ημιορεινή έως πολύ χαμηλά Εύβοια(βόρεια και ανατολική) λογικά θα έχει πολλά προβλήματα με τις ποσότητες χιονιού και καλό θα ήτα οι γνωστές περιοχές Στενή κτλ εσείς τις ξέρετε καλύτερα να έχουν το νου τους για τυχόν αποκλεισμούς και να έχουν για καλό και για κακό προμήθειες.... τώρα για Χαλκίδα φίλε τι να σου πω θα σε βοηθήσουν καλύτερα οι γνώστες της περιοχής..... αν και προσωπικά έτσι όπως τα βλέπω πιστεύω ότι θα δείτε κι εσείς πολύ καλές χιονοπτώσεις .... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVIA 1987!! Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 5 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: Νικόλα δεν είμαι ειδικός για πρόβλεψη στην περιοχή σας εννοείται δεν ξέρω τοπικότητες που μπορεί να παίξουν ρόλο εννοώ... εγώ γενικά όμως βλέπω ότι περιοχές που δέχονται ούτως ή άλλως με αυτές τις διατάξεις και αυτούς τους ανέμους καλά χιόνια θα δουν πολύ χιόνι ειδικά η ορεινή και ημιορεινή έως πολύ χαμηλά Εύβοια(βόρεια και ανατολική) λογικά θα έχει πολλά προβλήματα με τις ποσότητες χιονιού και καλό θα ήτα οι γνωστές περιοχές Στενή κτλ εσείς τις ξέρες καλύτερα να έχουν το νου τους για τυχόν αποκλεισμούς και να έχουν για καλό και για κακό προμήθειες.... τώρα για Χαλκίδα φίλε τι να σου πω θα σε βοηθήσουν καλύτερα οι γνώστες της περιοχής..... αν και προσωπικά έτσι όπως τα βλέπω πιστεύω ότι θα δείτε κι εσείς πολύ καλές χιονοπτώσεις .... Η Στενη με χιονονερα και ον οφφ καταστασεις θα την παλεψει. Εμεις εδω στη Χαλκιδα θα εχουμε χιονοθυελλες διαρκειας Σωτηρη! Υγ.Ο γνωστης!😂 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Μόλις τώρα, EVIA 1987!! είπε: Η Στενη με χιονονερα και ον οφφ καταστασεις θα την παλεψει. Εμεις εδω στη Χαλκιδα θα εχουμε χιονοθυελλες διαρκειας Σωτηρη! Υγ.Ο γνωστης!😂 Εσύ τα ξέρεις καλύτερα φίλε εννοείται!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seth13 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Οι αλλαγές που είχαμε στο 12άρι του Ευρωπαϊκού πάντως δεν είναι αμελητέες σε σχέση με το 06άρι του. Ενώ δεν έδινε καλή υποστήριξη στα 500 τα ξημερώματα της Δευτέρας τώρα δίνει αλλά χειροτέρεψε την υποστήριξη για τη νύχτα προς Τρίτη. Επειδή βγήκαν και τα ensembles του για την περίοδο που μας ενδιαφέρει, θα γράψω μια εκτίμηση. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Αυτά 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormlover Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Τα είπε όλα......άντε γεια...όλα θα τα έχει ο μπαξες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parismlsp Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Εσείς που ξέρετε για Βύρωνα/Παγκράτι στα 160μ υπάρχει πιθανότητα να το στρώσει όπως πέρυσι που είχαμε θαφτεί; Η απλά επιφανειακά θα είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 3 λεπτά πριν, Panagiotis είπε: Αυτά Εγώ αν διάβαζα αυτό για την περιοχή μου δεν θα ξαναέβλεπα χάρτες μέχρι την Τετάρτη τουλάχιστον 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...