Jump to content
weatherforattica

Ανάλυση Χαρτών Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

1 λεπτό πριν, Severe_Lover είπε:

Screenshot_2023-02-03-18-56-14-455.jpg

J132-21(7).GIF

Να δούμε πατρίδα αν βάλουμε γκολ στο 90 η Λαμία,ύπουλες διατάξεις,ότι πρέπει για την αγαπημένη μας νυφίτσα.

11 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε:

Παντως θεσσαλοι πλην τζιφου ζωηρεψαν και στο τζεμ τας ενς για 8-9 του μηνα

Δώσε θάρρος αδερφέ, γιατί μας πήρε από κάτω. Καλό ξεχιόνισμα παλικάρια. Να το χαρούν τα αρρωστάκια μας όπου πέσει το τιμημένο.

Πάντως αύριο το βράδυ θα έχουμε ωραία υποτροπή σε θεσσαλια-κεντρικη στερεά με τα χιόνια να κατεβαίνουν μέχρι τα 300μετρ περίπου προς το τέλος,σχετικά αξιόλογες χιονοστρωσεις θα έχουμε και στα ημιορεινά -ορεινα

3 λεπτά πριν, thesprotos είπε:

Να προσέχετε πολύ στους δρόμους τις  επόμενες μέρες φίλοι προσηνεμοι. 

troxonomos-varvara.jpg

Δεν έχω γελάσει περισσότερο!!!!😆

7 minutes ago, nikolasxm said:

Από που  προέρχεται υετός που δίνουν,; 

Αυτο προσπαθω να καταλαβω τοσην ωρα...... Θα χιονιζει διχως αίτιο;

Edited by Dusterakos

1 λεπτό πριν, nikolas 2365 είπε:

Κύριος Κολυδας πριν λίγο έδωσε ιδιαίτερα επικίνδυνα φαινόμενα στην πλευρά του Ευβοϊκού. Συγκίνηση, αλήθεια. 

Την Κυριακή το πιστεύω θα έχουμε πολύ έντονα φαινόμενα 

Τρελαίνομαι με τις ομορφιές που θα δούμε στην Εύβοια!!! Τις κάμερες από Χαλκίδα τις έχω ήδη σε παράθυρο!!!

Ξεζουμίστε τη ΒΑRBARA!!!😜

1 λεπτό πριν, dimitris27 είπε:

Να δούμε πατρίδα αν βάλουμε γκολ στο 90 η Λαμία,ύπουλες διατάξεις,ότι πρέπει για την αγαπημένη μας νυφίτσα.

Όταν ξεκινάνε και πέφτουν οι άνεμοι τότε πιο αδύναμος Ατλαντικός λιγότερη πίεση στον αντικυκλωνα που κρίμα δεν βγήκε καθαρόαιμος Σκανδιναβίκός  έπος για όλους θα έβγαινε,το πλαγιάσμα Αυλώνα μετά στην Μεσόγειο ΔΕΝ γίνεται τόσες μέρες να μην βγάλει χαμηλό ή θερμή ράχη αβαθές χαμηλό  έλεος το φέραμε πρώτοι να μην δούμε έστω ασπρισμα....και μετά Κόγκας

epsmean10hPa60N(54).png

u10serie_cfsRawCorrGefs(29).png

Εγώ πάντως μετά την φόλα που φάγαμε πέρσι με την ελπίδα εδώ στα δυτικά, κρατάω μικρό καλάθι και δεν έχω άγχος...μόνο θετικά μπορεί να εκπλαγω.. Άλλωστε μέσα σ έναν τέτοιο χειμώνα, αυτό είναι όαση 

Just now, Michael said:

Εγώ πάντως μετά την φόλα που φάγαμε πέρσι με την ελπίδα εδώ στα δυτικά, κρατάω μικρό καλάθι και δεν έχω άγχος...μόνο θετικά μπορεί να εκπλαγω.. Άλλωστε μέσα σ έναν τέτοιο χειμώνα, αυτό είναι όαση 

Νιωθω οτι πιο πολυ θα ευνοηθουν τα Δυτικα παρα τα Ανατολικα για φετος....

1 λεπτό πριν, Dusterakos είπε:

Νιωθω οτι πιο πολυ θα ευνοηθουν τα Δυτικα παρα τα Ανατολικα για φετος....

Τις Τ φοβάμαι αν και δεν είμαι γνωστής. Θα το δούμε. Εσύ πάντως θα το ευχαριστηθείς εκεί πάνω. Περιμένουμε βίντεο και φώτο 

1 λεπτό πριν, menidi είπε:

Τελικά με το ευρωπαϊκό τι έγινε; Το είδε κανείς;

Τα πηρε ολα πισω φιλε

Ειναι θερμοτερο κατα 0.000 % στα 850

Και στελνει τον αυλωνα μαγιορκα

Just now, menidi said:

Τελικά με το ευρωπαϊκό τι έγινε; Το είδε κανείς;

Περιμένω 0.4 και ensembles για να βγει συμπέρασμα. 

30 λεπτά πριν, dimitris27 είπε:

Πάντως αύριο το βράδυ θα έχουμε ωραία υποτροπή σε θεσσαλια-κεντρικη στερεά με τα χιόνια να κατεβαίνουν μέχρι τα 300μετρ περίπου προς το τέλος,σχετικά αξιόλογες χιονοστρωσεις θα έχουμε και στα ημιορεινά -ορεινα

Εδω εστρωσε σημερα προς μεσημερι στα450μ..και μετα ελιωσε παντου.αυριο μπορει να τον δουμε μεχρι κατω ειδη εχει 2 βαθμους τωρα

Δεν ξέρω για χιονοστρώσεις αλλά χιονίζει μέχρι χαμηλά την Κυριακή. 

324796626_869039904179322_69117788908155

Υπόνοιες νυφιτσας και από παιο!

Για τις περιοχές του υμνητου άνω των 200μετρων τι πιστεύεται στην μπουκαβτης Κυριακής??Θα έχουμε θεματακι με τις Τ?Πιστεύω κατευθείαν χιονακι θα το πάει 

2 λεπτά πριν, Delsnow είπε:

Εδω εστρωσε σημερα προς μεσημερι στα450μ..και μετα ελιωσε παντου.αυριο μπορει να τον δουμε μεχρι κατω ειδη εχει 2 βαθμους τωρα

Ναι ναι αύριο έχει 700μ επίπεδα παγοποιησης με καλά φαινόμενα οπότε τοπικά θα φθάσει και χαμηλότερα,και Κυριακή μεσημέρι μπορεί να ξεφύγει κάτι όρος τα εσωτερικά της Φθιώτιδας,σε στυλ χιονομπορες,είμαστε κοντά στην Εύβοια και έχουμε τέτοιες εκπλήξεις σε αρκετούς προσηνεμους.Το μεγάλο στοίχημα για μας παίζεται στην νυφίτσα που έχει πολύ δρόμο ακόμη,εκεί έχει τα φόντα για κάτι καλό.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...