Χιονοσκεπής Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Με τέτοια διάρκεια ψύχους ευελπιστώ να υπάρχουν πράγματα που τα μοντέλα δεν βλέπουν. Μιλάω κυρίως για την δεύτερη και τρίτη (;) φάση μετά την Δευτέρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 6 λεπτά πριν, bardaris είπε: Κυριοι....Ζιακόπουλος ,Κολυδάς....κάνουν πολλή καλή δουλειά.....και προσπαθούν κάνουν τα καλύτερα....(γνώμη μου)...ο Αρναούτογλου είναι ενα άλλο level χωρίς κανένα πτυχίο....είναι απλά ενας αριστος παρουσιαστής....ειναι καθαρά γνώμη μου γιατί δεν θέλω να μπερδεύει η επιστήμη...με μεράκι κιόλας για το καιρό....με οτιδήποτε αλλο.... Εν το μεταξύ είδα το δελτίο του Σάκη και αν και βορειοελλαδίτης γούσταρα τρελά τους χάρτες 3ήμερου και βάλε τουλάχιστον χιονιά στα προσήνεμα Κυριακή με Τετάρτη!!!!! Και Παίδες τα έχουμε πει χιλιάδες φορές μην ξεκινάμε τέτοιου είδους συζητήσεις .....δεν παίζει ρόλο τι σπουδάζει κανείς αν δεν ξέρει να το δουλέψει ή δεν αγαπάει αυτό που σπούδασε...... και έχουμε τεράστιο παράδειγμα από τον Σάκη που δεν είναι απλά παρουσιαστής και μιλάω για την δουλειά και τα αποτελέσματά της...... μόνο ένα θα πω και θα κλείσω...αν δεν ήταν ο Αρναούτογλου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας εν έτη 2023 δεν θα χρησιμοποιούσε υψόμετρα χιονοπτώσεων.. θε πετούσε ένα ξερό σε χαμηλά υψόμετρα και τέλος....και έχω άλλα 100 παρόμοια παραδείγματα τα αναφέρω.....αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα το κλείνω εδώ....και σας προτρέπω να μην το συνεχίσετε ούτε εσείς.... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weatherforattica Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 2 λεπτά πριν, menidi είπε: Υπάρχουν 2 ταβέρνες. Ο "Κιθαιρώνας" στο Κουκάκι και η "Πάρνηθα" στη Νίκαια ρε συ. Αυτές εννοούσε. 🤣 Μέσα έπεσε. Αμέσως να πέσετε να τον φάτε!! Παλαιότερα κοντά στο σπίτι μου υπήρχε ένα καφενείο που λεγόταν Πάρνηθα!!!! Χωρίς πλάκα!!!😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Κάπως να κάνουμε skip το Σάββατο παρακαλώ 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavkon Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) 10 λεπτά πριν, tendcol είπε: Εδώ θά στρώσει άνω Γλυφάδα..... τί ψάχνεις??? Ηλιούπολη πού είμαι κανένα άγχος για χιονόστρωση.... Οριστε και για τα μερη μας Edited February 3, 2023 by Stavkon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedcol Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 λεπτό πριν, sotos*snow είπε: Εν το μεταξύ είδα το δελτίο του Σάκη και αν και βορειοελλαδίτης γούσταρα τρελά τους χάρτες 3ήμερου τουλάχιστον χιονιά στα προσήνεμα Κυριακή με Δευτέρα!!!!! Και Παίδες τα έχουμε πει χιλιάδες φορές μην ξεκινάμε τέτοιου είδους συζητήσεις .....δεν παίζει ρόλο τι σπουδάζει κανείς αν δεν ξέρει να το δουλέψει ή δεν αγαπάει αυτό που σπούδασε...... και έχουμε τεράστιο παράδειγμα από τον Σάκη που δεν είναι απλά παρουσιαστής και μιλάω για την δουλειά και τα αποτελέσματά της...... μόνο ένα θα πω και θα κλείσω...αν δεν ήταν ο Αρναούτογλου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας εν έτη 2023 δεν θα χρησιμοποιούσε υψόμετρα χιονοπτώσεων.. θε πετούσε ένα ξερό σε χαμηλά υψόμετρα και τέλος....και έχω άλλα 100 παρόμοια παραδείγματα τα αναφέρω.....αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα το κλείνω εδώ....και σας προτρέπω να μην το συνεχίσετε ούτε εσείς.... Σωστός!!! μήν ξεχνάμε την επική ατάκα για τό 2008 τέλος τό χιόνι για Αθήνα!!δεν γράφω όνομα αναφέρθηκε πιο πρίν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTheSnow Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) 17 λεπτά πριν, Seth13 είπε: Αν δεν στρώσει σε Αγία Παρασκευή με τέτοιο διάγραμμα... Το κύριο είναι από τα πιο θερμά σενάρια για κυριακή-δευτέρα, χωράει και άλλες βελτιώσεις Edited February 3, 2023 by JohnTheSnow 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Με τέτοιο διάγραμμα θα πρέπει τουλάχιστον να βγει μια Μήδεια για Χαλκίδα. Μην πω Ελπίδα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πελοποννήσιος Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 μάγκες όλοι οι μετεωρολογοι με δίνουν με χιονια την Κυριακή Κλέαρχος Αρναουτογλου εγώ βγάζω τα φτυάρια και ας μην κάνει τίποτα!!!!θέλω να κλάψω από την χαρά μου... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fufutos Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTheSnow Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Και γιαπωνέζος ό,τι πρέπει για κυριακοβραδο-δευτερα-τρίτη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geod Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 minute ago, Πελοποννήσιος said: μάγκες όλοι οι μετεωρολογοι με δίνουν με χιονια την Κυριακή Κλέαρχος Αρναουτογλου εγώ βγάζω τα φτυάρια και ας μην κάνει τίποτα!!!!θέλω να κλάψω από την χαρά μου... Η σωστή ορθόδοξη χαρά του απανταχού χιονοφιλου. Αυτά είναι ρε παίδες.. Δώστε πόνο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) 7 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Με τέτοιο διάγραμμα θα πρέπει τουλάχιστον να βγει μια Μήδεια για Χαλκίδα. Μην πω Ελπίδα. Δεν θελω να το γρουσουζεψω αλλα αν δεν κανω λαθος τετοια διαρκεια χιονια στα ανσαμπλς δεν νομιζω να ειχες ουτε στην ελπιδα,αλλα ουτε και στην μηδεια νικολα Edited February 3, 2023 by Spyros Snowstorm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ξεκατινιασματα.. αν και του έκατσε λιγο το Κλεάρχου διότι προεβλεψε προφητικά την τούμπα των μοντέλων πριν τα δείξουν..:) 🤣 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Χαλκίδα.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bardaris Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) 22 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: Εν το μεταξύ είδα το δελτίο του Σάκη και αν και βορειοελλαδίτης γούσταρα τρελά τους χάρτες 3ήμερου και βάλε τουλάχιστον χιονιά στα προσήνεμα Κυριακή με Τετάρτη!!!!! Και Παίδες τα έχουμε πει χιλιάδες φορές μην ξεκινάμε τέτοιου είδους συζητήσεις .....δεν παίζει ρόλο τι σπουδάζει κανείς αν δεν ξέρει να το δουλέψει ή δεν αγαπάει αυτό που σπούδασε...... και έχουμε τεράστιο παράδειγμα από τον Σάκη που δεν είναι απλά παρουσιαστής και μιλάω για την δουλειά και τα αποτελέσματά της...... μόνο ένα θα πω και θα κλείσω...αν δεν ήταν ο Αρναούτογλου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας εν έτη 2023 δεν θα χρησιμοποιούσε υψόμετρα χιονοπτώσεων.. θε πετούσε ένα ξερό σε χαμηλά υψόμετρα και τέλος....και έχω άλλα 100 παρόμοια παραδείγματα τα αναφέρω.....αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα το κλείνω εδώ....και σας προτρέπω να μην το συνεχίσετε ούτε εσείς.... Εγώ θα το συνεχίσω....αλλά για να σε επιβεβαιώσω....και να συμφωνήσω....ναι σίγουρα....αλλαξε την επικοινωνιακή τακτική της ΕΜΥ ,και για να είμαι ακριβοδίκαιος....περα από τα υψόμετρα που σωστά λές.....πολλές φορές ειναι μόνος του και προειδοποιεί για κάτι πραγματικά επικύνδηνο (π.χ. όταν πλησιάζει μια λαίλαπα με καταιγίδες την Μυτιλήνη)...εκεί εχει γράψει ιστορία.Το post μου έχει σχέση με την επιστήμη και την απαξία που δείχνουν τα ΜΜΕ γι αυτην Edited February 3, 2023 by bardaris 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambient Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Παντως θεσσαλοι πλην τζιφου ζωηρεψαν και στο τζεμ τας ενς για 8-9 του μηνα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antipathitikos Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 6 λεπτά πριν, larissa_mare είπε: Ξεκατινιασματα.. αν και του έκατσε λιγο το Κλεάρχου διότι προεβλεψε προφητικά την τούμπα των μοντέλων πριν τα δείξουν..:) 🤣 Είχαμε τους σεισμολόγους! Περάσαμε στους λοιμωξιολογους και καταλήξαμε στους μετεωρολόγους! ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ; Η επιστήμη στα καλύτερά της!!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowjohn Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 μεσος ορος του τζεμ απο την αλλαγη της ημερας για δευτερα μεχρι τεταρτη μεσημερι στο -8 τουλαχιστον...δλδ εχει και πολλα κατ απο -8 ....ελπιζουμε να συναιτιστουν τα κυρια του τζιφου και του παιου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 6 λεπτά πριν, Antipathitikos είπε: Είχαμε τους σεισμολόγους! Περάσαμε στους λοιμωξιολογους και καταλήξαμε στους μετεωρολόγους! ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ; Η επιστήμη στα καλύτερά της!!!!! Πάντα ενας προσηνεμος χιονιάς εχει τζιτζι μεσα χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowy Stathis Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 14 λεπτά πριν, larissa_mare είπε: Ξεκατινιασματα.. αν και του έκατσε λιγο το Κλεάρχου διότι προεβλεψε προφητικά την τούμπα των μοντέλων πριν τα δείξουν..:) 🤣 Κόλαση το Fame Story κόλαση 😂😂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Μόλις τώρα, Snowy Stathis είπε: Κόλαση το Fame Story κόλαση 😂😂 Χαχα fame story ! Βασικά θυμίζει Γιούλη Μπάρκα vs Χειλουδακη και όποιος κατάλαβε κατάλαβε χαχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severe_Lover Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) Edited February 3, 2023 by Severe_Lover Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 9 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Παντως θεσσαλοι πλην τζιφου ζωηρεψαν και στο τζεμ τας ενς για 8-9 του μηνα Από που προέρχεται υετός που δίνουν,; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...