Dusterakos Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 #$#@%@%@#@^@# Error 404 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 5 λεπτά πριν, dimitris27 είπε: Υπόνοιες νυφιτσας και από παιο! Για τις περιοχές του υμνητου άνω των 200μετρων τι πιστεύεται στην μπουκαβτης Κυριακής??Θα έχουμε θεματακι με τις Τ?Πιστεύω κατευθείαν χιονακι θα το πάει Σε ποιες ώρες νυφίτσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Μόλις τώρα, larissa_mare είπε: Σε ποιες ώρες νυφίτσα; 100-140,τεταρτη-παρασκευη περίπου,τέτοια χαμηλά εμφανίζονται και 2 μέρες πριν οπότε έχουμε πολύ χρόνο ακομη Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ναι ισχύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusterakos Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ευρωπαίε φχαριστώ ρε φίλε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steliosnow Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 εμενα καλος μου φαινεται ο ευρωπαιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos_GR Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Αν πω ότι ήθελα ΚΒ για να χιονιστω πολύ θα είμαι άδικος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 λεπτό πριν, nikolas 2365 είπε: Ευρωπαίε φχαριστώ ρε φίλε Θα έχει πολυ ενδιαφέρον,με βορειοδυτικό και -6 χιονοζομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Εριξε επιπεδα παγοποιησης κατα 100 μετρα για Κυριακη μεσημερι σε σχεση με 0ζ! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Εγώ μετά από όλα αυτά (έψαξα και είδα ότι ο καλός υετός πέφτει σε εμάς όταν έχουμε -8), αν δεν κάνει έστω τα περσινά, τότε τι να πω. Όλα δείχνουν την σύγκλιση βόρειο Ευβοϊκό και Κεντροβόρεια Εύβοια, εκτός από τζιφο που είναι λίγο πιο ανατολικά. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Μάλλον αρκετοί από τους φίλους εδώ μέσα και φυσικά όλος ο απλός κόσμος που δεν ασχολείται με τον καιρό στις περιοχές των προσήνεμων δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι θα έρθει αντιμέτωπος και θα βιώσει έναν πολύ μεγάλο χιόνια και με διάρκεια ώστε να πάρει τα μέτρα του …. Αν πέρσι με μια μέρα με το ζόρι έντονων χιονοπτώσεων προκλήθηκαν τόσο μεγάλα προβλήματα (βλέπε Αττική οδό) φέτος με τόσες μέρες που θα χιονίζει έστω και με διακοπές θα υπάρξουν λογικά πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και σαφώς πιο γενικευμένα αφού θα επηρεαστούν πολύ περισσότερες περιοχές των προσήνεμων και όχι μόνο η Αττική αλλά και στην Αττική προσωπικά πιστεύω ότι βρίσκεται λίγες ώρες πριν γράψει ιστορία με το 2002 ίσως μα είναι το πιο κοντινό με αυτό που πάει να βγει ….. γι αυτό ενημερώστε φίλους και συγγενείς να είναι Προετοιμασμένοι …. Και καλή απόλαυση σε εσάς !!!! 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojak Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 2 ώρες πριν, thanossnow είπε: Αδερφέ δηλαδή τέτοιου τύπου χαμηλό νυφίτσα εννοείς; αυτό πάλι έτσι όπως δείχνει πολύ νότια θα βγει δηλαδή βαριά βαριά Θεσσαλία και κάτω Αυτό ακριβώς περίμενα κ ας είναι χαμηλά.Δεν το έχει σε τίποτα να ανηφορίσει κ να μας χιονίσει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 3 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Εγώ μετά από όλα αυτά (έψαξα και είδα ότι ο καλός υετός πέφτει σε εμάς όταν έχουμε -8), αν δεν κάνει έστω τα περσινά, τότε τι να πω. Όλα δείχνουν την σύγκλιση βόρειο Ευβοϊκό και Κεντροβόρεια Εύβοια, εκτός από τζιφο που είναι λίγο πιο ανατολικά. Θα είμαι είμαστε οι ευνοημένοι στην πρώτη φάση τουλάχιστον 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weatherforattica Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 Που θέλει σύγκλιση το δυτικό τόξο για να χιονίζεται αξιοπρεπώς;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 2 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: Μάλλον αρκετοί από τους φίλους εδώ μέσα και φυσικά όλος ο απλός κόσμος που δεν ασχολείται με τον καιρό στις περιοχές των προσήνεμων δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι θα έρθει αντιμέτωπος και θα βιώσει έναν πολύ μεγάλο χιόνια και με διάρκεια ώστε να πάρει τα μέτρα του …. Αν πέρσι με μια μέρα με το ζόρι έντονων χιονοπτώσεων προκλήθηκαν τόσο μεγάλα προβλήματα (βλέπε Αττική οδό) φέτος με τόσες μέρες που θα χιονίζει έστω και με διακοπές θα υπάρξουν λογικά πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και σαφώς πιο γενικευμένα αφού θα επηρεαστούν πολύ περισσότερες περιοχές των προσήνεμων και όχι μόνο η Αττική αλλά και στην Αττική προσωπικά πιστεύω ότι βρίσκεται λίγες ώρες πριν γράψει ιστορία με το 2002 ίσως μα είναι το πιο κοντινό με αυτό που πάει να βγει ….. γι αυτό ενημερώστε φίλους και συγγενείς να είναι Προετοιμασμένοι …. Και καλή απόλαυση σε εσάς !!!! Σωτήρη ας μην είμαστε αχάριστοι. Ας πέσει και μια νιφάδα. Και μόνο που θα το δούμε. Εσύ τι βλέπεις για την περιοχή μας ( Εύβοια) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 λεπτό πριν, snow_evia είπε: Θα είμαι είμαστε οι ευνοημένοι στην πρώτη φάση τουλάχιστον Και στην δεύτερη. Τα κίτρινα και πορτοκαλί γίνονται πιο έντονα από Δευτέρα βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Σίγουρα πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση το κράτος και να ενημερωθεί εγκαίρως ο κόσμος, αλλά το 2002 ήταν δυο κλάσεις ανώτερο θερμοκρασιακά. Δεν νομίζω να παίζει ούτε μοντελικά κάπου τέτοιο ακραίο σενάριο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 2 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε: Σίγουρα πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση το κράτος και να ενημερωθεί εγκαίρως ο κόσμος, αλλά το 2002 ήταν δυο κλάσεις ανώτερο θερμοκρασιακά. Δεν νομίζω να παίζει ούτε μοντελικά κάπου τέτοιο ακραίο σενάριο. Δεν χρειάζονται τα -12. Ένα -8 με πολύ υετό και χιονοκαταιγίδες αρκεί για να γράψουμε εκατοστά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusterakos Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 @nikolas 2365 Αν η συγκλιση ειναι κεντροβορεια ευβοια φοβαμαι οτι ειμαστε οριακα για Αττικη γενικοτερα. Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Μόλις τώρα, nikolas 2365 είπε: Δεν χρειάζονται τα -12. Ένα -8 με πολύ υετό και χιονοκαταιγίδες αρκεί για να γράψουμε εκατοστά. Εύβοια - ΒΠ πράγματι αρκεί η Τ και η διάρκεια για μεγάλο χιόνι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιών Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) Παιδιά η σύγκλιση δεν κάθεται σε ένα σημείο, μετακινείται ανατολικότερα και δυτικότερα ανάλογα με την κίνηση του συστήματος. Όλοι θα έχουμε καλό πέρασμα, είναι από τις κακοκαιρίες που στην Αττική δεν πρέπει να μας απασχολεί ο υετός. Edited February 3, 2023 by Χιών 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 2 λεπτά πριν, Dusterakos είπε: @nikolas 2365 Αν η συγκλιση ειναι κεντροβορεια ευβοια φοβαμαι οτι ειμαστε οριακα για Αττικη γενικοτερα. Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω. Στο ναουκαστ θα μάθουμε. Ας λένε ότι θέλουν όλα τα μοντέλα. Ουρανός μόνο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 8 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Και στην δεύτερη. Τα κίτρινα και πορτοκαλί γίνονται πιο έντονα από Δευτέρα βράδυ. Εγώ λέω αύριο να δούμε τι θα παιχτεί Δευτέρα βράδυ, σε τέτοιο χαοτικό σύστημα λίγο να αλλάξει ο άνεμος και θα μετράμε 1 εκατοστό στις 5 ωρες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Το καλό με εμάς είναι ότι βλέπουμε χιόνι και ας μην έχει ενεργοποιηθεί το δυτικό τοξο Link to comment Share on other sites More sharing options...