Jump to content
Κώστας.

Aναφορές καυσωνικής περιόδου 27/7-4/8 - Ο καυσων των καυσωνων προ των πυλων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλιστα τι να πω.. μου φαίνεται αδιανόητη η θερμοκρασία στον Λαγκαδά, με βάση τα 850 άρια και την ώρα που έγινε η μέγιστη.  Παρόλα αυτά οι εξηγήσεις που έχω δώσει, είναι πραγματικές αποδεδειγμένες πάντα.

Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα παίδες... 41,5C χθες στον σταθμό μου και 42 C σήμερα ενώ ο σχετικά κοντινός σταθμός του Νοεσις είχε 41,8 C και τις 2 μέρες ....  Ζέστη και στον Σταυρό που είναι και παραθαλάσσιος και προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει ξεπεράσει ποτέ τους 40 c το  αμάξι έδειξε 42 ενώ η Ασπροβάλτα που είναι και επίσημος σταθμός 41,8 C !!! 

Ο Λαγκαδάς έγραψε ιστορία ...απιστευτα πράγματα που μακάρι να είναι το ταβάνι 

1 λεπτό πριν, Μπουτβαλ είπε:

Άσε άσε... Ούτε εγώ το πίστεψα γι αυτό πήγα να κοιτάξω. Δε ξέρω αν έχει σημειωθεί υψηλότερη θερμοκρασία σε 40.74 μοίρες γεωγραφικό πλάτος 

Πήγαινε προς Καναδά μεριά Στο ύψος του Λονδίνου έφτασε 49.8 βαθμούς... Φέτος φυσικά...

Ποπο καταστροφή τι τον θελετε τον αέρα...εδώ έδειξε στο σταρ μια μικρή φωτιτσα τη παρακολουθπυσα για ωρα  εγινε τέρας ειλικρινά 

Εντυπωσιακος ο λαγκαδας,γνωστη δυνατη περιοχη σε κρυα και ζεστες. Στο κεντρο τελικα ισοφαρισαμε τον ιουλιο του 2007 με τη μεγιστη 40,4. Ειναι το 3ο 40αρι σε 16 χρονια λειτουργιας του σταθμου.τωρα 35,6

Σχετικα με το λαγκαδα και την ωρα που σημειωσε τη μεγιστη αυτο εχει να κανει με τους ανεμους προφανως. Μεσα στην πολη ειναι παρα πολλες οι μερες που οι μεγιστες σημειωνονται 7 και 8 το απογευμα που ειναι η ωρα που πεφτει ο ανεμος που δρα σαν αυρα σε εμας. Καπως ετσι εγινε κι εκει φανταζομαι

Επεξεργάστηκε από salonikatasos

3 minutes ago, salonikatasos said:

Εντυπωσιακος ο λαγκαδας,γνωστη δυνατη περιοχη σε κρυα και ζεστες. Στο κεντρο τελικα ισοφαρισαμε τον ιουλιο του 2007 με τη μεγιστη 40,4. Ειναι το 3ο 40αρι σε 16 χρονια λειτουργιας του σταθμου.τωρα 35,6

Με το που γύρισε Β ρεύμα καταποντίστηκε κατά 4 βαθμούς ενώ με ΝΔ ρεύμα έγραφε 47! Απίστευτο...

On 2/8/2021 at 6:25 ΜΜ, kouvanos είπε:

Κωστα @Beach-snow NG αν διαβαζεις ριξε καμια αναφορα.Χοχλια.....

Φιλε Γιώργο, δεν παρακολουθω τα καυσωνικά εδώ, γιατί εκνευρίζομαι περισσοτερο.....αναφορές μόνο στις αναφορές του μήνα.....

Χόχλια καθημερινά αίθριος καιρός, με θερμοκρασίες χοντρικά από 18-19 οι ελάχιστες και 34-35 οι μέγιστες....αναφέρω σχεδόν καθημερινά τι και πως στο μχωριό μου, στο θέμα των αναφορών.....

43 λεπτά πριν, Frostfang8 είπε:

ξαναλεω και θα αρχισω τα καντηλια μο υφαινεται καμια μερα στους υπευθυνους. ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΟ. ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΙΤΙΟ ΓΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ. δεν ξερω περναω φετος που περναω τοσα πραγματα και η ψυχολογια ειναι σκατα, με αυτο τ οσημερινο θα σκασω κυριολεκτικα.
ευχομαι τα χειροτερα. να διαλυθει η Π****** η ΔΕΗ η αρχηστη που τη χρυσοπληρωνουμε και πραγματικα οτ ιχειροτερο σε οσους ειναι υπευθυνοι. απο αυτους που χρματοδωτουν απο αυτους που διαχειριζονται εως αυτους που δινουν εντολες
δεν μπορω πρεπει να φυγω απο τη σκατοχωρα τελικα. ειμαι μολις 23 και βλεπω πλεον οτι δεν υπαρχει μελλον.

οχι μονο τα λες σωστα αλλα χαιρομαι που τα γραφει ενας 23χρονος!!! 

δυστυχως εμεις οι μεγαλυτεροι (κ φυσικα οι διαχρονικα υπαιτιοι και ανικανοι πολιτικοι) τα σκατωσαμε 

βγειτε μπροστα η νεα γενια και διεκδικηστε, με οποιον τροπο κρινετε σωστο, οσα σας στερησαμε με την αδιαφορια τις παραλειψεις μας και τα υπερτροφικα εγω μας!!!

38.8 τώρα ο Λαγκαδάς με στροφή σε Β!!!Καιγόταν με τον Ν

Επεξεργάστηκε από South Athens

1 λεπτό πριν, airfathaaaaa είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=NoW4W1W0Xw4

live για οποιον θελει ειναι σιγουρα πολυ καλυτερα

ειναι πραγματι; μακαρι πραγματικα να εκαψε οτι ηταν και τιποτα παραπανω....

4 σταθμοί παλεύουν πλέον ξεκάθαρα για να σπάσουν το ρεκόρ υψηλότερης ελάχιστης στην Ευρώπη για τον Αύγουστο. Πρέπει να αντέξουν με πάνω από 34.1 για άλλες 3 μιση ώρες.

Λογικά Πλακιάς και Πλώρα θα πέσουν γρήγορα οπότε το ρεκόρ θα είναι μεταξύ Παλαιόχωρας και Λίνδου.

Υπενθυμίζω οτι χθές η Λίνδος ισοφάρισε το ρεκόρ

846392292_Screenshot2021-08-03at8_25_17PM.png.2211b9a47a5913b89a6b299804129b7c.png

Παιδιά το ΕΑΑ έδωσε κανονικά την τιμή του Λαγκαδά!Αρα και επίσημα 47.1 μέγιστη Ελλάδας σήμερα και μια από τις υψηλότερες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια

1948752258_Screenshot2021-08-03at8_33_25PM.png.2363de195771c9c374195f09f6810fa9.png

Και μια απο την πατριδα της μητερας μου..Στου πρεβελη στο νοτιο κομματι του νομου Ρεθυμνης...36 βαθμους εφτασε η Τ στο χωριο μου σε υψομετρο 640 μετρων...

230598648_10227976315532788_6460166170324549567_n.jpg

Δυστυχώς συνεχίζει και καίει ακόμη και το πίσω μέρος της φωτιάς,  προς Κρυονέρι .Κάνουν ρίψεις πλέον τα ελικόπτερα δυτικότερα. Άπνοια ευτυχώς όποτε δεν υπάρχει μεγάλος  κίνδυνος. 

20210803_204459.jpg

16 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Και μια απο την πατριδα της μητερας μου..Στου πρεβελη στο νοτιο κομματι του νομου Ρεθυμνης...36 βαθμους εφτασε η Τ στο χωριο μου σε υψομετρο 640 μετρων...

230598648_10227976315532788_6460166170324549567_n.jpg

Πρεβελη με το φοινικοδασος... Ημουν εκεί το 2018😁😉

Οι 2 σταθμοι της Φιλοθεης( ο μαυρος ειναι ο davis)...και οι 2 κατεγραψαν πανω απο 46c σημερα...σιγουρα δεν ειναι τυχαιο...οταν δεν φυσαει βοριας η περιοχη σημειωνει τρομερα υψηλες θερμοκρασιες...του Ψυχικου ο σταθμος ειναι αρκετα νοτιωτερα...

Screenshot_20210803-210233_Messenger.jpg

Just now, geornik said:

Οι 2 σταθμοι της Φιλοθεης( ο μαυρος ειναι ο davis)...και οι 2 κατεγραψαν πανω απο 46c σημερα...σιγουρα δεν ειναι τυχαιο...οταν δεν φυσαει βοριας η περιοχη σημειωνει τρομερα υψηλες θερμοκρασιες...του Ψυχικου ο σταθμος ειναι αρκετα νοτιωτερα...

Screenshot_20210803-210233_Messenger.jpg

Aυτός που έδωσε 46.7 στη Φιλοθέη βλέπω είναι ακόμα πιο κοντά Τουρκοβούνια από τον Davis Fan Aspirated της Φιλοθέης που έδωσε το 46.1

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...