Jump to content
weatherforattica

Ανάλυση Χαρτών Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

2 minutes ago, menidi said:

Πωωωωωω το icon τα έστειλε όλα Τουρκία!!! Όχι ρε φίλε!!! Πάει ο χιονιάς....

Δεν εχω δει καν το icon και νιωθω οτι λες 100% ψεματα χαχαχα

1 minute ago, snow_evia said:

Πήγα να πάθω καρδιακό χαχαχαχα

Εγω δεν θα ηθελα το πιστεψω (και να το εδειχνε οντως)... Θα με επιανε πρωτα αρνηση, μετα νευρικο γελιο και μετα ετοιμος για Δαφνι.

Υετός από Κολυδά...μικρές εκπληξεις σε Κεντρική Μακεδονία αυστηρα λίγο ανατολικά του Βερμίου...πολύ καλή η Χαλκίδα,ο Βόλος,η Λειβαδιά....η Αττική οπως την περιγράφετε ήδη.

επειδή πολλά λέτε για το όνομα της επερχόμενης κακοκαιρείας η μόνη σωστή και ορθόδοξη βαρβάρα είναι αυτη...

VHqAfYsM_400x400.jpg.9132d8914891f846168c636e97965fd1.jpg

3 λεπτά πριν, bardaris είπε:

Υετός από Κολυδά...μικρές εκπληξεις σε Κεντρική Μακεδονία αυστηρα λίγο ανατολικά του Βερμίου...πολύ καλή η Χαλκίδα,ο Βόλος,η Λειβαδιά....η Αττική οπως την περιγράφετε ήδη.

Αυτό αν το μεταφρασω σε διάταξη είναι νέο 2008. Όνειρο 

9 λεπτά πριν, bardaris είπε:

Χαλκίδα με αυτό να ετοιμάζει τα φτυάρια😂

1 ώρα πριν, south coast είπε:

Γιωργο @ΧΕΛΜΟΣ Ο Θανασης @menidi ειναι να ανοιξει το θεμα των αναφορών του μπαρμπαροΑΡΧΙΔΑΜΟΥ ειναι ταγμένο 😎

Ε δεν το ήξερα αυτό....τότε θα το αφήσω στο Θανάση....αλλά αν κάτι στραβωσει να ξέρεις θα σας μπαναρω και τους 2 .....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

4 ώρες πριν, nikolas 2365 είπε:

Αααα εσύ είσαι δυνατός παίχτης. Που πάω εγώ. Χαχα. Τότε, ίσως αργά απόγευμα ξεκινήσουμε δουλειά. Κάπως έτσι έγινε το 2008 που ξαφνικά από Στενή κατεβαινει Αρτάκη μια χιονοκαταιγιδα και βάλαμε τα πρώτα εκατοστά. Και μετά στην γνωστή ύφεση έγινε πανικός. Μοιάζει αρκετά

Πιο νωρίς,δεν αμφιβάλλω αν χιονίζει από το πρωί με θετικές και το μεσημέρι το στρώσει,το σύστημα έχει δυναμική αρκεί να μην υποβαθμιστεί καθόλου 

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι μεθαύριο θα εχουμε χιονια. Πως πέρασαν οι μέρες παιδιά; Αν και έσκασε σε κοντινές ώρες περιμενοντας μάλιστα και τον τζίφο να τουμπιάζει, όποτε δεν προλάβαμε να αγχωθούμε όπως πέρσι ή πρόπερσι 😄

4 λεπτά πριν, DIMITRIS είπε:

ακόμη πιο ζεστός ο Γάλλος την Κυρρική το μεσημέρι από ότι ήταν στο 6αρι...

arpegeeur-1-48.png?12

Το υπερδυτικησαν μου φαίνεται 

2 λεπτά πριν, snow_evia είπε:

Χαλκίδα με αυτό να ετοιμάζει τα φτυάρια😂

Η φάση θυμίζει 2008. Λύκειο τότε. Λέει ο πατέρας μου κατά τις 15:00. Χιονίζει Στενή. Σιγά μην έρθει εδώ. Μόλις απομακρύνθηκε το χαμηλό κατά τις 17:30 Σάββατο έπιασε μια αδιανόητη στούπα σε εμάς και δυτική Αττική 

2 λεπτά πριν, Snowy Stathis είπε:

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι μεθαύριο θα εχουμε χιονια. Πως πέρασαν οι μέρες παιδιά; Αν και έσκασε σε κοντινές ώρες περιμενοντας μάλιστα και τον τζίφο να τουμπιάζει, όποτε δεν προλάβαμε να αγχωθούμε όπως πέρσι ή πρόπερσι 😄

Δεν αγχωθηκαμε γιατί ήταν χαμένο,και μόλις έγινε η αλλαγή ήταν πολύ κοντά για να το παρει πίσω ολο

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...