[weathermaniac] Posted July 14 Share Posted July 14 (edited) 6αρι αικον με κάποιο τρόπο θα έβγαινε ακομα καλύτερο. Για νά δούμε τι θα δείξει ο Αμερικανός πρήχτης. πρώτη σημαντική θεετική κίνηση ττου τζίφου.. άντε να δούμε Edited July 14 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted July 14 Share Posted July 14 (edited) Θελατε ν ανοιξει ο dennisla θεμα ε??.Ωραιος Ιουλιος.Καλοκαιρι ε???Δεν αφησατε τον Καυσωνακια...Και τωρα θα μας παει τρενο για εκδικηση... Edited July 14 by sakis13 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted July 14 Share Posted July 14 Αμετανοητος ο τζιφος...βλεπω ολα τα μοντελα να πηγαινουν σ αυτον..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 14 Share Posted July 14 (edited) Να τος ο τζίφος δείτε, τουμπιάζει.. προς Ιταλία δείτε τα 500αρια. και αποτέλεσμα σε εμάς Edited July 14 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιών Posted July 14 Share Posted July 14 Βγάζει λίμνη με δυνατές αστάθειες ο Τζίφος για τις 22 του μήνα. Βγάζει και λίγο υετό στην Αττική Μακάρι να κάνει καμία καταιγίδα, το χρειαζόμαστε πάρα πολύ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowjohn Posted July 14 Share Posted July 14 αν δεν ηταν τοσο τριτοκοσμικη χωρα θα πηγαινα ΗΠΑ δεν παλευεταιη καιρικη κατασταση εδω γιατι και αγγλια που θα παω λογικα σε λιγους μηνες ενα τιρ τιρ βροχης εχειενω εκει γινεταιχαμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted July 14 Share Posted July 14 Προς το παρον η μονη "πτωση" που φαινεται για Αττικη, ειναι μετα απο πολλες ημερες 29-39 και στα τελη της εβδομαδας 31-32 με 41-42, να πεφτει π.χ. 23-33.....δηλαδη μια κανονικη ζεστη Ιουλιατικη ημερα Πως να κυλησει αραγε ο Αυγουστος ??? Λετε να εχει καμια αλλαγη η μπα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted July 14 Share Posted July 14 1 ώρα πριν, snowjohn είπε: αν δεν ηταν τοσο τριτοκοσμικη χωρα θα πηγαινα ΗΠΑ δεν παλευεταιη καιρικη κατασταση εδω γιατι και αγγλια που θα παω λογικα σε λιγους μηνες ενα τιρ τιρ βροχης εχειενω εκει γινεταιχαμος Να ήταν μόνο η καιρική κατάσταση εδώ το πρόβλημα. Ας μην επεκταθώ γιατί είμαστε καιρικό φόρουμ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted July 14 Share Posted July 14 Και το 6άρι του τζίφου δεν δείχνει θερμοκρασιακά κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Μέχρι τέλους του μήνα πάμε σταθερά πάνω από τα κανονικά. Άλλες μερες λιγότερο άλλες μέρες περισσότερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_B. Posted July 14 Share Posted July 14 18 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Και το 6άρι του τζίφου δεν δείχνει θερμοκρασιακά κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Μέχρι τέλους του μήνα πάμε σταθερά πάνω από τα κανονικά. Άλλες μερες λιγότερο άλλες μέρες περισσότερο. Καλέ μου φίλε καυσωνακια αυτό είναι διάγραμμα για το .......Ντουμπάι λεμεεεε!!! Χαχαχαχαχα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DENNISLA Posted July 14 Author Share Posted July 14 4 ώρες πριν, sakis13 είπε: Θελατε ν ανοιξει ο dennisla θεμα ε??.Ωραιος Ιουλιος.Καλοκαιρι ε???Δεν αφησατε τον Καυσωνακια...Και τωρα θα μας παει τρενο για εκδικηση... ααααμεεεε είπα να το παίξω γουρλής!!! καυσωνακιας τον Αυγουστο…. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted July 14 Share Posted July 14 4 minutes ago, DENNISLA said: ααααμεεεε είπα να το παίξω γουρλής!!! καυσωνακιας τον Αυγουστο…. Kοίτα προς το παρόν εσύ πας για χρυσό μετάλλιο. Εγώ αργυρό που άνοιξα τον Ιούλιο περσι κ ο Μιχαήλ χάλκινο που άνοιξε Ιούνιο 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted July 14 Share Posted July 14 Δεν εχει πατο το φετινο σιχαμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted July 14 Share Posted July 14 6 λεπτά πριν, DENNISLA είπε: ααααμεεεε είπα να το παίξω γουρλής!!! καυσωνακιας τον Αυγουστο…. Κανενας καυσωνακιας δεν ανοιγει για τον αυγουστο Τελος αυτα Θα τον ανοιξω εγω τον σχολιασμο χαρτων 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted July 14 Share Posted July 14 (edited) Αν πιάσει και εμάς εδώ η ψυχρή λίμνη που φαίνεται να έρχεται, θα είναι ευχής έργον. Οσον αφορά το μετά, είναι ακόμα μακριά. Οι ευσεβείς μας πόθοι εδώ μέσα, είτε για κανονικότητα είτε για συνέχιση της αρρωστημένης καιρικής ανωμαλίας, δεν μπορούν απο τώρα να πούμε αν επαληθευτούν ή όχι. Είναι νωρίς. Edited July 14 by menidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted July 14 Share Posted July 14 (edited) Καλησπερα Στεφανε...Πρωτη φορα μιλαμε..Σακης απο Πετραλωνα...Σε παιρνουν πολιτες απογοητευμενοι απο τα κοινα και την πολιτικη...Και γω απογοητευμενος ειμαι αλλα για αλλο λογο...Ειμαι καιροφιλος.. Edited July 14 by sakis13 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 14 Share Posted July 14 Ωραίο το 12αρι αικον στο αποτέλεσμα, αλλά σαφώς χειρότερο. Τζίφος δεν ξέρω τι ετοιμάζει δεν έχω και καλό σήμα, αλλά για το Σάββατο λογικά πάλι χαλαει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted July 14 Share Posted July 14 10 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Ωραίο το 12αρι αικον στο αποτέλεσμα, αλλά σαφώς χειρότερο. Τζίφος δεν ξέρω τι ετοιμάζει δεν έχω και καλό σήμα, αλλά για το Σάββατο λογικά πάλι χαλαει Καλες βουτιες μιχαηλ...και κοιτα να μην κρυωσεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted July 14 Share Posted July 14 2 ώρες πριν, Spyros Snowstorm είπε: Κανενας καυσωνακιας δεν ανοιγει για τον αυγουστο Τελος αυτα Θα τον ανοιξω εγω τον σχολιασμο χαρτων Σπύρο δαγκωτο...επειδή έχουμε δημοκρατία άλλωστε😋🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted July 14 Share Posted July 14 Μιχαήλ μιλάμε σε διαβάζω και ζεσταίνομαι...μετά από τέτοιες μουφες πως συνεχιζεις....ούτε εγώ στα πέτρινα να ήσουν🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted July 14 Share Posted July 14 Νιώθω σαν κάκτος πλέον Φτάνει ρεεεε κ@λοκαιρε!!! Χαχα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted July 14 Share Posted July 14 2 λεπτά πριν, menidi είπε: Νιώθω σαν κάκτος πλέον Φτάνει ρεεεε κ@λοκαιρε!!! Χαχα Εγώ σαν τσουκνίδα...χαχα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted July 14 Share Posted July 14 16 minutes ago, vorios_polos said: Μιχαήλ μιλάμε σε διαβάζω και ζεσταίνομαι...μετά από τέτοιες μουφες πως συνεχιζεις....ούτε εγώ στα πέτρινα να ήσουν🤣🤣 Leave Μιχαήλ alone! 😂 Εμένα μ' αρέσει να είμαι μάρτυρας του ηρωικού αγώνα του για γίδες. Όσο απέλπιδος κ να είναι ο αγώνας. Κρατάει ζωντανό το φόρουμ!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 14 Share Posted July 14 (edited) 1 ώρα πριν, vorios_polos είπε: Μιχαήλ μιλάμε σε διαβάζω και ζεσταίνομαι...μετά από τέτοιες μουφες πως συνεχιζεις....ούτε εγώ στα πέτρινα να ήσουν🤣🤣 Η πείνα δεν με σταματάει. Μέχρι να δω καταιγίδα σοβαρή θα ασχολούμαι! Edited July 14 by [weathermaniac] 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χιονοσκεπής Posted July 14 Share Posted July 14 33,9 μέση Τ Ιουλίου στο Λούξορ (κλιματικά 1991-2020) @South καυσωνάκιας μπορεί να το πλησιάσουν σταθμοί εντός λεκανοπεδίου. Σιχαίνομαι που το γράφω, αλλά οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...